ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΠΑΤΜΟ

Αναχωρήσεις: 24/04/19

 

από 385 €

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση από την Τρίπολη στις 06:00 το πρωί από την πλατεία Αγ. Βασιλείου. Άφιξη στο Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση και απόπλους για την Πάτμο. Άφιξη περίπου στις 3:15 τα ξημερώματα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Πρωινό και μεταφορά στη Χώρα για την τελετή του Νιπτήρος, που πραγματοποιείται μόνο στην Πάτμο και στα Ιεροσόλυμα. Επιστροφή στη Σκάλα. Φαγητό σε εστιατόριο κοντά στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης, για να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία των 12 Ευαγγελίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Πρωινό και αναχώρηση για το μοναστήρι του Ιωάννου Θεολόγου. Θα δούμε το Μουσείο με τις Βυζαντινές εικόνες, ιερά κειμήλια, λείψανα αγίων, το ιδρυτικό χρυσόβουλο της Μονής κ.ά. Συνεχίζουμε για τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Περιήγηση στο Μεσαιωνικό κομμάτι της Χώρας, το Λαογραφικό Μουσείο και το Αρχοντικό του Σημαντήρη. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Μονή Ευαγγελισμού, όπου θα παρακολουθήσουμε την Αποκαθήλωση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ μετάβαση στη Σκάλα, όπου θα δούμε τους 2 Επιτάφιους να συναντώνται στο λιμάνι για την περιφορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Πρωινό και αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί προαιρετική εκδρομή με καραβάκι στους Λειψούς. Προσκύνημα στην Παναγιά του Χάρου, όπου στην εικόνα η Παναγία δεν εμφανίζεται να κρατά το θείο βρέφος, αλλά τον Εσταυρωμένο Χριστό. Επιστροφή στη Σκάλα και το βράδυ μεταφορά για την Ανάσταση στη Ι.M. Θεολόγου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αναστάσιμο δείπνο.
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με μουσική σε παραδοσιακό χωριό. Το απόγευμα μετάβαση στη Χώρα, όπου τελείται o Εσπερινός της Αγάπης στο Μοναστήρι του Ιωάννου Θεολόγου. Το απόγευμα θα συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του Δήμου στη Σκάλα (γλέντι με παραδοσιακούς χορούς).
Μετά το πρωινό μας ελεύθερος χρόνος στα μαγαζιά για να κάνουμε τα τελευταία ψώνια μας. Αργότερα παίρνουμε τις αποσκευές μας από το ξενοδοχείο και πηγαίνουμε στο λιμάνι που θα μας περιμένει το πλοίο για να αναχωρήσουμε για τον Πειραιά.

GALLERY

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Τιμή Συμμετοχής
24/04/19

385€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
5 Διανυκτερεύσεις σε 3* ξενοδοχείο στη Σκάλα
5 Πρωινά σε μπουφέ
2 Γεύματα (Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα)
Εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
Φόροι

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Εισιτήρια εισόδου σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  •  Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα και γενικά ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ